Post by anprozlistsocon on Feb 4, 2022 19:50:41 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi tõrkeklahvid ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
Mäng on suurepärane, ma armastan seda, ma vihkan seda, et mind ei paarita teiste mängijatega, alguses arvasin, et võib-olla on minu auastmes vähem mängijaid, kuid kui mu sõber seda proovis, jäi ta paariliseks. teiste inimestega ja mina mitte. See ütleb, et võrk on ebastabiilne, kuid olen kindel, et mu võrk on hea, lülitusin erinevatele võrkudele ja need töötasid hästi ja ma saan ikka sama vea
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Ролеви ivwn
Pole nüüd kuu aega või rohkem minu jaoks töötanud. Annab mulle pidevalt veateate, öeldes "ei saa serveriga ühendust", mis toimub?
FFS kas tõesti pole areenile jäänud ühtegi päris mängijat??? OLEN HAIGNE JA VÄSINUD NENDEST ARGAD LAAGRILISTEST NEKKI😭!!! Varjuvõitlussari on mulle väga meeldinud, kuid areenil pole nende telkijate tõttu enam nalja! 😭😭 Kas te ei saa vabastada uut sirgjoonelise lüüasaamise reeglit, kui mängija pole rünnanud enne 5 sekundit! 😭 või midagi, mis võib neid tüütuid telkijaid vähendada! 😭😭😭 PALUN TEGE MIDAGI NENDE LAAGRIGA NEKKI!!! 😭 Olen selle mängu mõneks ajaks lõpetanud.😪
Palun tehke midagi tehnilise tõrkeprobleemiga, kuigi Internet on kiire. Vastasel juhul on mäng awsome
See on tõesti fenomenaalne mäng, KUID see kaotab tohutul hulgal IMMERSIOONI samamoodi nagu power rangers. Võitlete samal etapil, olenemata sellest, mis teie "areeni tase" on (aste), mis tähendab, et kui jõuate kõrgematele tasemetele ja hakkate progresseerumisel stagneeruma, näete sama ala IGA.KORD. mis muudab seadistuse kuidagi igavaks ja igavaks... Palun muutke etapid (tagataustad) juhuslikuks, et mäng ei tunduks samal laval mängides igav :/ See parandaks tõesti minusuguseid inimeste arvustusi!
Pärast aastast selle mängu mängimist on mäng nii graafikas kui ka mängulisuses päris palju paranenud. Alles nüüd tundub, et see on täisväärtuslik mäng. Saab teha rohkem parandusi. Varasematest mängudest tuleks lisada uusi kangelasi. Kindlasti soovitatav.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Ролеви ivwn
Suurepärane liikumine, eristub kindlasti teistest võitluslikest mobiilimängudest.
Tasakaalustamata matši tegemine . PARANDAGE SEE ASAP. Ärge raisake end telkijate, rämpspostitajate ja argpüksidega mängimisele. Lahe mäng, kuid täis negatiivseid tundeid. Mängijate vahel puudub austus. 70% mängijatest, kellega ma kohtun, mängivad nagu argpüksid, telkijad ja rämpspostitajad, kuid võitnud nad ei näita üles mingit austust. Kui mitte nende pärast.. sellel mängul on nii palju potentsiaali, et sellel oleks 10 korda rohkem mängijaid kui praegu
Plants vs. Zombies FREE Strategi tita
Enamasti on mängud Bots, ärge nimetage seda võrgus mitme mängijaga mänguks. Nad peaksid Boxing Starilt õppima.
Tere, shadow fight 4 arena meeskond. Mul oli probleeme serveri veaga iga kord, kui proovisin 1 vs 1 režiimiga liituda, kuid väidetavalt saab ebastabiilset ühendust otsinguaega pikendada! Mul on 100 mpbs kiirusega võrk, mu server on stabiilne, palun parandage see viga või midagi muud. Muidu 3 vs 3 režiim korras ka ai režiim liiga hea. mulle meeldib see mäng
Treeningu ajal, kui on kirjas "click to fight" või mis iganes, nii et kui ma seda klõpsan, ei juhtu midagi.
ok, nii et see on tegelikult väga hea ja õudne, kuidas see mõjub (sf3 spoilerid), kui öeldakse, et ta suudab luua uue maailma ja panna nad üksteisega võitlema. mis see peab olema mitte kaanon, sest seda ei juhtuks. peale selle, et see on tõesti lõbus, ma olen varjuvõitluses päris hea, nii et lendan praegu läbi kakluste ja mis kõige tähtsam... ilves sai uue tilguti ja see meeldib mulle. btw lootes näha veel sf2 tegelasi ja sf3 kõrvaltegelasi nagu jumalik kohtunik ja muu selline.
Tuli kustutada. Raha haaramine. Kõik, mis teeb mängu mängimist väärt, maksab päris raha. See on pärast 9,99 dollari kohustust.
Mäng on väga lõbus ja graafika on tõesti suurepärane. Selle sõltuvust tekitav, kuid tegelaste arv on väga väike. Mäng on nii põnev, kuid mõnikord lõpevad mängud keset lahingut. Ja oleks lõbusam, kui värskendate loo režiimi või taseme režiimi, kuna pärast kogu tegelase avamist on see nii piiratud.
Arusaamatuks jääb, miks raud- ja pullidele lisakilbijõudu antakse. Selle mängu on täielikult loonud rumal arendaja, mängust on saanud telkijate kodu ja mõned tegelased on liiga palju üle jõu käidud, millest ei saa jagu saada.
Iga kord, kui olen võidu äärel, kuvatakse ekraanile hüpikaknad tehnilise lüüasaamise kohta. Parandage see esimesel võimalusel
Ok mäng. Hea graafika. Võitmiseks makske veidi. Ülehinnatud lahingupass. Parandage ka oma serverid, kuna ma ei saa sõpradega mängida. Teistes mängudes on nende serverid korras.
Kaotasin oma 120 kalliskivi või mis iganes selles, sest see näitas võrguprobleemi ja võrgu kiirus oli sel ajal 7 Mbps, ma ei usu, et mu internet nii halb oli, tahan oma kalliskive tagasi või kustutan selle mängu
Mäng on suurepärane. Peame lihtsalt parandama mängude ühenduse teise mängijaga. See kipub maha jääma vastase jaoks, kes ei jää maha ja me kaotame. Aga peale selle. Mäng hakkab palju huvitavamaks minema. Ei jõua ära oodata, et näha, mis tuleval hooajal uut on
See on suurepärane mäng, millel on potentsiaali. Mul on mõned soovitused: 1.) Parandage kosjasobitus. Mõnikord võitlete kogenematute inimeste ja teiste professionaalsete mängijatega, mistõttu on raske mitu korda võita. 2.) Põiklemise parandamine. Dodge funktsioon mõnikord töötab ja mõnikord mitte. See raskendab enda seina küljest lahtivõtmist. 3.) Mäng on ebastabiilne. See viibib ja katkeb sageli ning juhtseadised ei registreeri end alati.
Parim mäng, mida siiani mänginud olen, disaini ja kvaliteedi kohta pole kommentaare, see kõik on hea, kuid ainuke asi, mille üle kurtsin, on auastme matš, mille tõttu vastase leidmine võtab nii palju aega.
Halvim disain. Kui kaotate veidi madalama reitinguga mängijaga, pühendavad nad 50 punkti võrra kõrgemale. Kui võidate sama üle, annavad nad teile ainult 5 punkti. Algselt oli seeriapreemia eest 30 punkti. Nüüd viidi ka ära. Pole enam huvitav.
Tere, ma olen teie mängude fänn, eriti shadow fight 2, kuid shadow fight arena on ka hea, seal on 1 või 2 tõrget, kuid ma ei ole siin selle pärast vastane lihtsalt imeb ja spämmib mulle ühe kombinatsiooni, see on masendav, peaksite lisama süsteemi, näiteks kui mängija saadab kolm korda ühe nupu rämpsposti, hoiatage teda, kui ta teeb seda uuesti, siis pange vooru võitma teine mängija, kes mitte ainult imeb ja ühe nupu vajutamine ei tee. midagi.
Alguses olin sellest põnevil ja soovisin lisahüvede saamiseks tellida. Kuid siis avastasin, et isegi tellimus ei anna teile edenemise osas mingit kasu. Matšid tehisintellektiga on pagana rasked ja mängijad saavad ikka ja jälle samu rünnakuid juua, teid lukustada ja üsna pea on matš läbi. Kui kaotate matši, pole kulda üldse, nii et kui jääte kaotusseisu vahele, pole te midagi saavutanud. Päris pettumus ja mäng muutus kiiresti igavaks.
Mulle väga meeldib, kus mäng kulgeb, kuid mõned probleemid seisnevad selles, et juhtnupud ei reageeri piisavalt hästi, eriti kui võrrelda mänguga shadow fight 3. Samuti oleks tore võimalus neid kohandada. AI on naeruväärne, see reageerib koheselt vasturünnakutega ja kuna mängija juhtimine on nii palju maha jäänud, on peaaegu võimatu sammu pidada. Võrguühenduseta režiim oleks väga teretulnud.
Ma reainiin nagu kangelased ja võitlusosa, kuid ma lihtsalt vihkan trofee süsteemi, kui ur sobib madala trofee mängijaga ja kui see on ühenduse probleemide puhul, näitavad see tehnilist lüüasaamist ja 50+ trofeed arvatakse maha selle väga masendav, sest see on palju raske teenida neid, kui u minna kõrgemale vaid 5-10 iga võit
Mulle meeldib see mäng väga, kuid sellel on väga suur puudus ja see on see, et avajatega pole võimalust vestelda !!!!! See on täiesti võrgumängu jaoks tõesti suur puudus! Kontrollige seda pärast uue mängu värskendust. See, kuidas mängijad teiste mängijate Instagrami profiilinimedega kontakti saavad. Nad panevad selle kasutajanimele ... miks peaks see tõesti nii olema !!
Issand jumal, ma laadisin selle mängu alla paar päeva pärast selle avaldamist. Sel ajal olid sisendid väga aeglased ja viivitatud, kuid nüüd, issand jumal, üks parimaid mänge mobiilis, see on nagu unistuse täitumine. Ma poleks kunagi arvanud, et varjuvõitlus tuleb võrgus järjestatud ja iga tegelane on nii ainulaadne ja tõeliselt hämmastav rünnak ja võime. Nii lahe animatsioon mõne tegelase jaoks vau. SEDA MÄNGU PEAB ÜKS KORD PROOVIMA.
Mulle väga meeldib seda mängu mängida, kui saaksin sellele 10 tärni anda, annaksin. Siiski tunnen muret mängus osalevate laagriliste pärast (see, kes lihtsalt astub arglikult tagasi, kuni sa neile lähedale jõudsid). Ma mõtlen, et see on võitlusmäng, kui soovite lihtsalt kaitsta ja vasturünnata, mängige lihtsalt Plants vs Zombies. Kokkuvõttes arvan, et nende telkimistrikkide vältimiseks peab sul olema võimalus vastase vise blokeerida. Aitäh Nekki
Mulle väga meeldib see mäng ja see, kuidas see mulle varjuvõitlust meenutab, kuid sellel on ka oma ainulaadne tunne, seetõttu meeldib see mulle nii väga, AGA üks asi, mis mulle ei meeldi, on see, et pean võitlema terve meeskonna arvutitega, mis on lvl. 11 oma lvl 7 ja oma kahe lvl 8-ga ja ma ei hakka võitlema ühegi tõelise inimesega, sest päris inimesega võitlemiseks kulub palju aega, nii et kui ajad protsessori veidi madalamale, muudan oma reitingut probleemi lahendamiseks, et see oleks hea
Ma armastan mängu. Graafika on sile ja näeb kena välja. Kuid üks probleem, mis mul on, on võitlussüsteem. Ma tunnen, et see võiks olla mängijale rohkem reageeriv, kaotamata see taktikalist tunnet, mida soovite. See tundub lihtsalt aeglane ja ajastatud ning muudab selle üsna igavaks. Ka edetabelisüsteem oleks tore näha, kus inimesed asuvad. Armasta, kuhu see läheb.
Mäng näeb hea välja, graafika on kõigist varjuvõitlusmängudest parim. Muud siis, et see mäng ei paista silma ega sära. Muu kui kolmest võitlejast koosnev meeskond pole selles mängus tegelikult midagi uut ega põnevat. See on nagu varjuvõitlus 3 ilma loota ja see muutub üsna kiiresti igavaks. Ma ei saa aru, miks nad pidid minema ja tegema täiesti uue mängu. miks mitte lisada see lihtsalt SF3-le
Shadow Fight Arena RPG ufe
Mäng on hea graafika on ka suurepärane, kuid kui ma võidan matši, saan ainult 12 või 15 ja kui mu vastane võidab mind, saab ta 54 😞 nekki mis see on, ma ei saa aru, et see pole esimene kord. ja teine probleem on laagrilistega, nad kõik kasutavad kibot ja nad ei võitle ainult teraga, kui ma kräunun, siis kas saate ka selle viskamise jõudu vähendada, see on palve midagi teha 😤
Lõputud allalaadimised. Laadige mäng alla, käivitage mäng, et seda kontrollida. Uue mängu allalaadimine. Olgu... las see istuda ja teeb oma asja. Proovige päev hiljem uuesti. Jälle! Mängu allalaadimisel. Sain õpetust mängida ja kõik.
Shadow Fight Arena RPG ufe